Assessors jurídics, laborals i tributaris

30 anys al seu servei

Tel. 93 814 34 14

Grup Quatre

Un bufet professional pensat per a assessorar i gestionar amb professionalitat i confiança.

EXPERIÈNCIA

TOMAS_BUFET-ADVOCATS-VNG-115-16BUFET GRUP QUATRE, S.L. es constitueix a l’any 1989, format per uns socis amb exeperiència prèvia en el sector de l’assessoria.

En aquests anys, diversos professionals s’han afegit al nostre equip, i s’han format de manera continuada per assumir les necessitats del mercat.

Oferint serveis professionals a les empreses i particulars en els àmbits comptable, fiscal, jurídic i laboral, Grup Quatre s’ha convertit en una referència a la comarca del Garraf.

Després d’aquests anys d’experiència continuem amb la il·lusió de donar el millor servei als nostres clients i de poder avançar en el nostre projecte empresarial.

PROXIMITAT

Estem al centre de Vilanova i la Geltrú, i donem serveis especialitzats en l’assessorament integral a les empreses.

La nostra relació amb el client es basa en el tracte personalitzat i proper, i garantim el contacte directe amb el professional de cada departament.

Oferim un nivell d’assessorament ajustat a les necessitats de l’empresa i l’orientem amb seguretat, seriositat, rigor i al dia en quant la legislació aplicable. Perquè volem estar al costat dels nostres clients, implicant-nos en el seu creixement.

EQUIP PROFESSIONAL

Disposem d’un equip humà de 12 professionals format per Economistes, Graduats Socials, Advocats, Diplomats en Ciències Empresarials, Gestors Administratius, Tècnics Tributaris i Experts Comptables.

Un equip multidisciplinar que ens permet l’especialització de cada professional en un àmbit concret, i poder atendre les qüestions dels clients amb més d’un professional especialista quan sigui necessari.

Conegueu el nostres professionals de l’assessorament empresarial

Grup Quatre porta més 25 anys al seu servei, amb una dilatada experiència com a gestors i assessors

    Som al vostre abast. Com us podem ajudar?